MENU
×
Back |

Tempish FID Kids Skate Protection Gear 3-pack

EUR 19,95
Tempish

Good to know

Zoom
Please select size + colour 
Pink
Black
 set
  Save for later

Description

The FID Kids skate protection set from Tempish is made of durable plastic materials and designed to keep perspiration away from the body. They are light weight and only restricts body movement by a minimum. This Tempish children's protective gear set comes in pretty pink and white.

Good to know

Reviews

Bra
Johan Mellqvist (Lilla Edet)
07/12/2017
Rating: 5 of 5!
Godt beskyttelsessæt.
vibeke gerbøll
30/11/2017
Rating: 5 of 5!
Köpte storlek XS till mitt 5-åriga barnbarn (flicka) och skydden passade perfekt i storleken. Dock är kvalitén inte den bästa. En av nitarna som håller ihop handledsskyddet lossnade ganska direkt. Jag fick dit det igen, men frågan är hur länge det kommer att sitta kvar... Saker avsedda för barn bör nog vara mer robusta än så. Utseendemässigt är de mycket fina till en tös.
Irena Stegman (Kalmar)
14/08/2017
Rating: 3 of 5!
Nemme at tage på og af - hurtig levering .
Christina Malmberg
17/07/2017
Rating: 5 of 5!
Ser tøffe ut og passer stort sett fint for vår 8åring, bortsett fra at albue-beskytteren er litt for store.
Anita R. (Ålesund)
09/05/2017
Rating: 4 of 5!
Veldig fornøyd ☺️
Robert Kurczewski (Stranda)
24/04/2017
Rating: 5 of 5!
Alles perfekt
Urs Bleisch (Sennhof (Winterthur))
31/03/2017
Rating: 5 of 5!
Meiner Tochter gefallen ihre neuen Schoner. Die Klettverschlüsse waren leider zu kurz, musste sie verlängern. Lieferung prompt.
Mezger N. (Hinwil)
21/03/2017
Rating: 4 of 5!
Ekstremt rask levering! God kvalitet på delene.
Olav Bringedal (Follese)
21/03/2017
Rating: 5 of 5!
Albue beskyttelser er lidt store, ellers er de rigtig fine....og "smager" lidt af Soy Luna.
Joan Stokholm
04/01/2017
Rating: 4 of 5!
ALLES IS TOP
Eveline Verbiest (Lubbeek)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Fint beskyttelsessæt, men der kunne godt være en størrelses guide, så det er muligt at vælge den rigtige størrelse.
Kim S. (Odder)
03/01/2017
Rating: 4 of 5!
praktisch en tof
FRANK VAN DEN EEDEN (Brasschaat)
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Bra!
Kristine Pedersen Iversen (Hafrsfjord)
01/01/2017
Rating: 5 of 5!
Viktig og god beskyttelse
E. Witzøe (Arendal)
29/12/2016
Rating: 4 of 5!
ze is er gek op
chris gils (Vorselaar)
10/11/2016
Rating: 5 of 5!
Satisfait!
Ita I. (Mouscron)
25/10/2016
Rating: 4 of 5!
Mooi
Violetta Matoszuk (Harlingen)
18/10/2016
Rating: 5 of 5!
Pleinement satisfait
Landais Jonathan (Évreux)
29/09/2016
Rating: 5 of 5!
Alles OK.
Sven Nitsche (Neufra)
21/09/2016
Rating: 5 of 5!
Knie und Ellenbogenschützer waren in meinem Paket eigentlich gleich groß; d.h. am Knie sind sie recht eng.
Thomas S. (Diekhusen-Fahrstedt)
16/09/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Oftmals ist es bei Kinderschonern nicht ganz leicht zu ermitteln, welches der eine oder andere Schoner ist. Jedoch sollte bei einer genauen Überprüfung ein geringer Unterschied zu erkennen sein. Sollte das nicht der Fall sein, könnte es vielleicht auch sein, dass das Set vom Hersteller irrtürmlich falsch zusammengestellt wurde. Dann würde sich aber unser Kundenservice umgehend um das Problem kümmern können.

/Gregor
Når man køber rulleskøjter i str 30 og man samtidig vælger beskyttelsessæt - så bør vejledningen være at de skal passe til det størrelse barn. Beskytterne som nok oprindeligt er tiltænkt børn i den størrelse er bare ikke tilstrækkelige. Elastikkerne er alt for store og velcroen kan ikke lukke tæt omkring barnets ben og arme samt ¨åndled. Alle delene sidder løst og funktionene af produktet lever derfor slet ikke op til forventningerne. Det er ikke tilfredsstillende som aftager af produktet at den vigtigste del ikke er funktionel. For sidder beskytterne ikke korrekt så hjælper de ikke selvom plastikskallen på beskytterne sikkert er fin nok til det tryk de bliver udsat for når barnet falder. Jeg vil gerne have et svar retur på min anmeldelse og jeres umiddelbare håndtering af anmeldelsens indhold.
Bjarne Bloch (Egtved)
10/08/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklager den dårlige oplevelse du har haft i forbindelse med dit køb, vi vil naturligvis gerne hjælpe med at finde en løsning. Da folk er bygget forskelligt og ikke alle som bruger størrelse 30 i rulleskøjter nødvendigvis skal have den samme størrelse beskyttelsessæt, kan det være vanskeligt at vejlede omkring dette. Heldigvis kan varene returneres gratis til en ombytning i 365 dage efter købet. Du har helt ret i at det er meget vigtigt at beskyttelse skal sidde helt rigtigt, så hvis du har brug for vejledning til at finde et alternativ, står vi naturligvis til rådighed. Vi kan kontaktes på tlf. 70 500 333 eller på email@skatepro.dk
/Mads
Très bon produit , bonne qualité
Leblais Lou-Ann et Ewanne (Cherbourg-Octeville)
21/07/2016
Rating: 5 of 5!
wszystko ok
Łukasz Kozłowski (Kraków)
21/07/2016
Rating: 5 of 5!
Prima/goede bescherming en ook nog eens leuk om te zien!
Jan B. (Enschede)
20/07/2016
Rating: 5 of 5!
Så ut til å passe greit til en 7 åring.
Yngvar Andreassen (Larvik)
12/07/2016
Rating: 5 of 5!
Prima.
A. V. (Vogelenzang)
28/06/2016
Rating: 5 of 5!
très bien délais respecté
SEILLAN Emmanuel (la rochette)
14/06/2016
Rating: 5 of 5!